iPhone X touch screen has gone abnormally after using a couple of weeks

3
4
iPhone X Screen functioning abnormally

iPhone X touch screen has gone abnormally after using a couple of weeks: A gif file of iPhone X is going viral on internet showing; new iPhone X screen is functioning automatically. In this picture, we are showing that the iPhone X owner is not touching the phone but the phone responding abnormally and the messages were shared that the owner facing this issue after using a couple of weeks. If we say, the owner intentionally destroyed the phone, and now he purposely he put this image on the Internet to make an exception. Then it is not a good thing to create a bad image for apple fans. We people love apple products. But, if the Apple iPhone X is doing abnormally auto touching, then, this will be an evil sign for iPhone X fans. We always in confident that Apple never manufactured faulty devices, they still checked their product before going to shop, they know we must have to maintain trust in customers for products. But, after looked at the picture, we were shocked! Can this be true?

There are many news virals on the internet, about Samsung J7 burning, Mi note4 burning after that those company was lost their many customers if this picture is right then, it is also careful that do not have a condition like them. The iPhone X screen price is almost 70% of its actual cost, and this will be a big headache if iPhone touch creates a problem and at last, for repairing will have to pay a lot from our pocket. We hope this picture was made wrong and we can continue to Apple without any hesitation. For any official news from Apple will update you, thanks for reading.

news source

3 COMMENTS

  1. Nice And Very useful info,
    This article important and really good the for me is.Keep it up and thanks to the writer.Amazing write-up,Great article. Thanks!
    used to really good
    your info is quite helpful to forever.

  2. Hey just wanted to give you a brief heads up and let you know a few
    of the images aren’t loading properly. I’m not sure why but I think its a linking issue.

    I’ve tried it in two different browsers and both show the same results.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here